Talent8 faciliteert ESF-trajecten voor duurzame inzetbaarheid!
Training regie op mijn werk, baas over mijn energie van start!

moodTalent8 is veilig open voor dienstverlening

Natuurlijk begrijpen wij dat u als opdrachtgever of als kandidaat voorzichtig bent als het gaat om een assessment of coaching gedurende deze coronatijd.

Talent8 draait ondertussen wel gewoon. We nemen wel gedegen voorzorgsmaatregelen. Een kandidaat kan bij ons veilig zijn/haar assessment op kantoor doorlopen. Dat geldt ook voor de coachingsprogramma's. Bij teamtrainingen wordt in samenspraak goed bekeken of afstanden kunnen worden bewaakt.

Ook is het mogelijk om programma's online te volgen of gedeeltelijk online. Wij stemmen dit met u als klant af.

person_addVacature

Freelance assessment psycholoog NIP

Talent8 zoekt op incidentele basis een freelance assessment psycholoog voor het afnemen van (uitgebreide) assessments voor klanten (tussen 0 en 10 assessments per jaar). Beschikbaarheid in de vakantieperiodes is een sterke pré. Enige ervaring in het assessmentvak is gewenst. Interesse? Stuur je CV naar i.geurts@talent8.nl.

Geverifieerd door coachfinder

Inzicht in talenten!

Uw organisatie is het meest succesvol als de juiste medewerkers worden ingezet op de juiste plek. Het herkennen, vinden, binden en boeien van talentvolle medewerkers is daarom van groot belang. Talent8 kijkt welk talent u nodig heeft om de organisatiedoelstellingen te behalen. Daarnaast meten wij wat de talenten zijn van uw huidige medewerkers, door bijvoorbeeld assessments. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het verschil tussen benodigde en aanwezige talenten. Samen met u verkleinen wij het verschil hiertussen!

Sample title

De voordelen:
• Hogere performance
• Minder kosten
• Succesvolle en tevreden medewerkers
• Minder verzuim en verloop
• Goed werkgeversimago

Talent8 helpt u graag om talentmanagement binnen uw organisatie op de kaart te zetten.

Individueel werkstijlprofiel: bij de hoge scores zitten vaak de talenten
Individueel werkstijlprofiel: bij de hoge scores zitten vaak de talenten

buildBenutten van talenten!

Met gerichte ondersteuning kan zowel het talent van een individu als dat van een heel team (en hun samenwerking) tot wasdom komen. Ja, ze moeten het uiteindelijk zelf doen, maar met gerichte interventies zoals coaching, training, workshops en team-coaching wordt dit proces door Talent8 gefaciliteerd.

Groepsprofiel, waar zit de kracht van het team, wat ontbreekt hier nog
Groepsprofiel: waar zit de kracht van het team, hoe benutten we elkaar